Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Esnaf ve Vatandaş Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Özgen ve Güres caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile birlikte ilk olarak Özgen caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaflara bol kazanç dileyen Vali Atik, Siirt’te özgü yöresel ürünleri inceledi.

Özgen caddesinde döner satan bir esnafla sohbet eden Vali Atik döner keserek, vatandaşlara ikram etti.

Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Atik ve Belediye Başkan Vekili Taşkın’a vatandaşlar Siirt’te özgü Cefan Kavunu ikram etti.

Esnaf ziyaretlerine Güres caddesinde devam eden Vali Atik, buradaki vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

İl genelinde yürütülen yatırım ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Vali Atik, Siirt’i daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Esnaf ziyaretinin ardından Vali Atik ve Belediye Başkan Vekili Taşkın, Siirt eski Milletvekilli Emin Aydın’ın annesinin vefatından dolayı, Merkez Abdulhakim Sancak Camisinde “Aydın” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.