Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Engelli Gençlerin Sevincini Paylaştı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, beraberinde Ak Parti Milletvekilli Osman Ören, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte Siirt İl Özel İdare Spor, Muş Menderes Spor karşılaşması öncesi iki engelli genci ziyaret ederek, kendilerine akülü tekerlekli sandalye ve Galatasaray Spor Kulübünden temin edilen Falcao imzalı forma hediye etti.

Daha önce engelli gençleri okullarında ziyaret ettiklerini ve öğrencilere hediye sözü verildiğini belirten Vali Atik, "Engelli gençlerimizi sevindirmek, onların yüzlerini bir nebzede olsa güldürmek bizleri çok mutlu etti. Kendilerine akülü tekerlekli sandalye sözü vermiştik bugün maç öncesi kardeşlerimize teslim ettik." dedi.

Vali Atik, engelli gençlerden UltraAslan taraftar üyesi Veysel Ete’ye, Falcao imzalı Galatasaray forması hediye etti.

Vali Atik, "Engelli gencimiz bizden bir istekte bulundu, bizlerden kendisini kırmadık ve Galatasaray kulübü ile irtibat kurarak yıldız oyuncu Falcao'nın imzaladığı formayı temin ederek, Veysel kardeşimize teslim ettik. Sevincini paylaştık." dedi.

Engelli Gençler Galatasaray Maçını İzleyecek

Siirt İl Özel İdaresi Spor, Muş Menderes Spor maçını izlemeye gelen ve burada sürprizler ile karşılaşan engelli gençler yakın bir tarihte İstanbul'da Galatarasay maçını canlı izleyecekler. Engelli gençlerin tüm isteklerini yerine getiren Vali Atik, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir'i telefonla arayarak engelli gençlerin Galatasaray maçına gönderilmesi ricasında bulundu.

Engelli Gençler, yakın bir tarihte Türk Telekom Arena’da Galatasaray maçını izleyecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.