Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, eşi Fulya ATİK ile birlikte Abdülhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü, idareciler ve öğretmenlerle görüşen Vali Atik, eğitimin kendileri için her zaman birinci öncelik olduğunu belirterek, ‘eğitimde aksayan sorunların tespit edilmesi ve en kısa sürede çözülmesi için valilik olarak her zaman okullarımıza, eğitim yuvalarımıza destek olduk, olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

Sınıfları gezerek, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Atik, öğrencilere eğitim ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere planlı çalışmalarını bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali Atik, beraberinde getirdiği satranç takımları ve çeşitli hediyeleri sınıflarda öğrencilere dağıttı.

Okul gezileri sırasında Vali Atik’e İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve diğer görevliler eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.