Bu haber kez okundu.

Vali Atik Denetledi Hava Alanındaki Çalışmalar Çift Vardiyaya Çıkarıldı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik çalışmaların devam ettiği Siirt Havalimanı ve Siirt-Kurtalan karayolunu yerinde denetleyerek incelemelerde bulundu.

Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay’la birlikte Siirt havalimanına giden Vali Atik burada havalimanı yetkilileri ve yüklenici firmanın yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların iki ay sonra tamamlanabileceği bilgisini alan Vali Atik bu çalışmaların daha kısa sürede tamamlanması için çift vardiya çalışılmasını istedi.

Daha sonra havalimanında yapılan çalışmaları gezerek inceleyen Vali Atik, hedeflerinin; Siirt havalimanının en kısa sürede uçuş trafiğine açılmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Havaalanında yapımı devam eden hava koruma taburu hizmet binası inşaat çalışmalarını da inceleyen Vali Atik daha sonra Siirt-Kurtalan karayolu inşaatını yüklenen firmanın şantiyesine geçti.

Burada Karayolları 9’cu Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Aksu ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Çalışmaların aksatılmadan sürdürülmesini isteyen Vali Atik, ödenek sorunun çözüleceğini söyledi.

Vali Atik, Yolun Ilusu Baraj gölünden etkilenmesi dolayısıyla Reşat Baysal ve Başur köprüleri civarındaki yolun bu yıl tamamlanacağını ifade etti.

Vali Atik, Siirt-Kurtalan karayolunun biran önce tamamlanması için Karayolları ve Firma yetkililerinden çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.