Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Baykan İlçesinde Muhtarlarla Bir Araya Geldi, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Baykan ilçesi ve Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Ali Fuat Atik, Baykan ilçesinde Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Baykan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Atik, İlçe Kaymakamı Cuma Çotu’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Baykan Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Atik, Muhtarlara tek tek söz vererek, sorun talep ve önerilerini dinledi.

Köy Muhtarlarının taleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, Köydes kalkınma programı kapsamında ve bütçe imkanlarımız dahilinde sorunların çözüleceğini ifade etti.

ESNAF VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet, Baykan esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

Baykan’ da bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Atik, vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve isteklerini dinledi.

Vali Atik, Baykan’da devlet olarak önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini ancak halen yapılması gereken işlerin olduğunu ifade ederek, Peygamber efendimizin sevgisine mazhar olan ve Anne sevgisinin sembolü Veysel Karan-i hazretlerinin makamının bulunduğu kutlu beldemize TOKİ tarafından yapılan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgi verdi.

Vali Atik, kutlu belde Veysel Karani’nin gelecekte kültür ve inanç merkezi olacağını ve ziyaretçi sayısında büyük artışların olacağını sözlerine ekledi.

‘HANIM EVİ TOPLUM MERKEZİ’ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Baykan kaymakamlığı, Halk Eğitim Merkezine bağlı ‘Hanım Evi Toplum Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Hanım Evi Toplum Merkezinin açılışını gerçekleştiren Vali Atik, Merkezde el emeği göz nuru ürünleri inceledi, Kursiyerlerle sohbet etti.

Kursiyerler tarafından yapılan ilk halının kesimini de gerçekleştiren Vali Atik, Baykan ilçesinde faaliyet gösteren tüm toplum Merkezlerinin tek çatı altında toplandığını belirterek, “Baykan’lı hanımlar için güzel bir eser kazandırıldı. Emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim.” dedi.

Baykan ilçe merkezinde incelemelerini tamamlayan Vali Atik daha sonra Veysel Karani beldesine geçerek, Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra ‘Veysel Karani Anma ve Anneler Günü’ etkinliğine katıldı.

Vali Atik’e İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, İl Sağlık Müdürü Erol Ömür Emre ve diğer kurum amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.