Bu haber kez okundu.

Vali Atik, 23 Nisan Çocuk Kütüphanesinin Açılışını Yaptı
banner229

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinin ardından 23 Nisan Çocuk Kütüphanesinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik'in katkılarıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 85 kişilik 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi hizmete girdi.

Mithat Öktüren Bulvarında hizmete giren kütüphanenin açılış törenine Vali Atik ve eşi Fulya Atik, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Garnizon Komutan Vekili Albay Fevzi Kenansarı, İl JandarmaKomutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından Atik ve beraberindekiler kütüphaneyi gezerek,öğrencilerle sohbet ettiler. Çocuklar için modern bir kütüphanenin hizmete girdiğini belirten Atik, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 99. yıl dönümü vesilesiyle Siirt'te de düzenlenen etkinlikler kapsamında Siirtli çocuklara armağan olarak 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi'nin düzenlenerek faaliyete girdiğini söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu'da 85 kişilik 350 metrekarelik kütüphanede binin üzerinde kitap bulunduğunu, okul öncesi ile e-kütüphane bölümünde 6 bilgisayarın öğrencilere hizmet vereceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.