Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Atik mesajında; Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının coşkuyla birleştiği, paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği yeni bir Ramazan Bayramını daha sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz.

Bu güzel atmosferi kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, kardeşlik duygularını dalga dalga toplumun her kesimine yaymalıyız.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmalı, birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız.

İlimizde oluşan kardeşlik hukuku, barış iklimi ile birlikte huzur ve güvenin anlamlı kıldığı bu güzel tabloyu, hep beraber muhafaza etmeli ve geleceğe hep birlikte taşımalıyız.

Hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, tüm Siirtli hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.

                                                                                             

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.