Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in Polis Günü Kutlama Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Atik Mesajında;“Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü vesilesiyle, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için mukaddes vatan topraklarının dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm Polis Teşkilatımızın, Polis Haftası’nı tebrik ediyorum.

Polis teşkilatımız bugün gelmiş olduğu noktada, çağın bilim ve teknolojisine uygun, modern araç-gereçlerle donanımlı, en üst seviyede eğitimli, görevinin bilinci içerisinde, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever olmasıyla, Milletimizin gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir.

Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması, temel hak ve özgürlüklerin teminat altına alınması ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür.

Bu duygularımla; Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın, Polis gününü kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.