Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Kutlama Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Saygıdeğer Siirtliler;“Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür.

Cumhuriyet, Anadolu insanının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir. Millet olarak, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Milletimizin birlik ve beraberliğine birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet vermemiz gereken bir süreçten geçtiğimizi unutmamak gerekir.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak hepimizin en önemli görevi ve sorumluluğudur. Vatandaşlarımızın her bakımdan mutlu olduğu, güçlü, zengin, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Milli hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz güç, İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunda gizli olduğu asla unutulmamalıdır. Yakın coğrafyamızda yaşanan terör olayları, komşu ülkelerde cereyan eden olaylar, dağılan parçalanan ülkeler, bu birlikteliğe ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun açık bir ispatıdır. Bir olmak ve diri olmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu toprakları bir kez daha bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.