Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik,’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Atik Mesajında;“Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıl dönümünü ve ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan hürriyet ve istiklal meşalesi tüm ülkeyi aydınlatmış, bağımsızlığın kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur.

Halkın kendi temsilcileriyle yönetildiği ulusal egemenlik anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne dayalı, bağımsız bir devlet olarak çağdaş dünyadaki yerini almıştır.

23 Nisan Milli Egemenlik bayramı, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır.

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında milli ve çağdaş değerlere sahip olarak yetişen çocuklarımız, devletimizin sonsuza kadar yaşamasının teminatı olacaklardır.

İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Bu duygularımla, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.

23 Nisan’ın, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.