Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat ATİK, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali ATİK Mesajında şunları kaydetti:“Güçlü bir basın, ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatıdır. Şeffaf, demokratik, açık bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri şüphesiz özgür ve tarafsız basının varlığıdır.

Demokrasinin vazgeçilmez kurumu olan basın-yayın kuruluşlarımızda; toplumun aydınlatılması, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi yolunda önemli bir görevi ifa eden ve fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin de görevidir.

Basınımız, görevini yaparken, hukukun evrensel değerleri doğrultusunda, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, gibi ilkelere bağlı kalarak, faaliyette bulanacağına inanıyorum.

Diğer taraftan, ilimizde görev yapan yazılı-görsel, yerel basın yayın kuruluşu ve ulusal haber ajansı çalışanları, ilimizin sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesinde gayret göstermekte, ilimizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkânlarını kamuoyuna sunarak, katkıda bulunmaktadırlar.

Bu duygularla, değerli basın çalışanlarının, ‘10 Ocak Gazeteciler Günü'nü tebrik eder, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.