Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Vatandaşlarla İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valiliği himayesinde düzenlen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Vali Ali Fuat Atik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi

Bu yıl Siirt Valiliğince düzenlenen iftar ve Ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Vatandaşlarla iftarda bir araya gelen Vali Ali Fuat Atik, kendileri ile sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerinin karşılanması yönünde yetkililere talimat verdi.

İftar Programına; İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan, Erkan Savar,İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan etkinlik programı ise Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Abdulhakim Sancak Çarşı Cami İmam hatibi Nevzat Erdabakoğlu’nun aziz şehitlerimiz için dua okumasıyla başladı.

Daha sonra sahne alan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül konser verdi.

Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği birbirinden güzel ilahilere vatandaşlar eşlik etti.

Abdurrahman Önül, konser esnasında bir sürpriz yaparak, Nihat Hatipoğlu ile canlı telefon bağlantısı kurdu. Meydanda toplanan binlerce Siirtliyi Hatipoğlu ile buluşturdu.

İlahi dinletisinin ardından Vali Yardımcısı Erkan Savar, sanatçı Önül’e Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniye hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 5 yıl önce

Bu iftar proğramları bürokrasi ve siyasilere iyi geliyor görüntü verip iftar etme zamanı buluyorlar malum hiç boş vakitleri yokta