Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik'ten Nihat Özdemir'e Ziyaret
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Nihat Özdemir'i ziyaret etti.

TFF'nin Riva'daki merkezinde gerçekleşen ziyarete, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Erdem ve Mustafa Hacıkerimoğlu da katıldı.

TFF’nin Riva’daki merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Atik, TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in Siirt’te önemli yatırımları gerçekleştirerek, kent ekonomisine önemli değerler kattığını belirterek, Siirt İl Özel İdare Spor’un tesisleşme noktasında destek beklediklerini söyledi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Siirt’in ekonomik, sosyal ve sportif alanda gelişimi için destek olamaya hazır olduklarını belitti.

Ziyaretin ardından Başkan Nihat Özdemir ile Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni gezdi.

Gezide A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de yer aldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Siirt Valisi Ali Fuat Atik, tesislerde antrenman yapan Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman ile görüşerek AEK maçında başarı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.