Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Şehit Eşini Hastanede Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte Ormanardı köyü mevkiindeki yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine, PKK'lı teröristlerce 30 Mart 2018 tarihinde yapılan hain saldırıda şehit olan güvenlik korucumuz Mehmet Oktay’ın Özel Hayat Hastanesinde doğum yapan eşi Saliha Oktay’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şehit eşi Saliha Oktay’ın sağlık durumu hakkında Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ekrem Bilek ve görevli doktorlardan detaylı bilgi alan Vali Atik, Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz. Bize düşen görev, ailelerimize her zaman destek olmaktır.” dedi.

Şehit eşi Saliha Oktay ve yakınları ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Atik, şehidin doğan kız çocuğuna altın takarak, çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehidin yeni doğan kız çocuğuna Melek ismi verildi.
Şehit eşi Oktay, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Vali Atik’e, eşine ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Vali Atik ve eşi Fulya Atik daha sonra hastanede vatandaşlarla sohbet ederek, yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Atik’in ziyaret programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ve Müdürlükte görevli uzmanlar da hazır bulundu.

OLAY : 30 Mart 2018 tarihinde Eruh-Ormanardı köyü mevkiindeki yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırıda güvenlik korusu Mehmet Oktay ve beş güvenlik korucusu ile birlikte şehit olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.