Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Kemerli Köyünde Vatandaşlarla Buluştu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt il Merkez ilçesi Kemerli Köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve isteklerini dinledi.

Vali Atik, eşi Fulya Atik, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz ve eşi Dilek Yavuz, Siirt Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdürü vekili Saruhan Kızılay, Siirt Merkez ilçeye bağlı Kemerli köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy meydanında vatandaşlar tarafından karşılan Vali Atik, Köy evinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara tek tek söz veren Vali Atik, köyün sorun ve taleplerini dinledi.

Köylülerle bir süre sohbet eden Vali Atik,9 Eylül 2017tarihinde Kemerli Köyümüzde eli kanlı terör örgütü tarafından yapılan hain ve kalleş saldırı sonucu Mehmet Salih Arslan Kardeşimiz şehit edilmişti. Şehidimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyor, Arslan ailesine ve kemerli köyü sakinlerine başsağlığı diliyorum.“ dedi.

Kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartları yükseltmek için büyük bir çaba harcadıklarını kaydeden Vali Atik, Kemerli köyü ile Bağgöze köyü arasında 4,5 km’lik stabilize yolun köydes projeleri kapsamında 2018 yılı yatırım programına alınarak, yolun asfaltlanacağını ayrıca Köy içindeki yollara parke taşları döşeneceğini belitti.

ŞEHİT MEHMET SALİH ARSLAN ADINA TAZİYE EVİ YAPILACAK

Vali Atik, Şehit Mehmet Salih Arslan’ın adının yaşatılması amacıyla köye bir taziye evinin yapılacağını ifade ederek, yine köyde daha önce bölücü terör örgütü tarafından cep telefonu direklerinin bulunduğu alanın patlatıldığını köyde iletişim konusundaki sıkıntıların da çözüleceğini sözlerine ekledi.

VALİ EŞİ VE KOMUTAN EŞLERİ ARSLAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Eşi Fulya Atik ve Komutan eşleri bölücü terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen şehit Mehmet Salih Arslan’nın ailesini ziyaret ederek, bir süre görüştü. Arslan ailesine tekrar başsağlığı dileyen Bayan Atik, aile bireyleri ile görüşerek, yeni yıllarını kutladı.

KÖY MEYDANINDA ÇOCUKLARIN VALİ SEVİNCİ

Vali Atik, daha sonra köy meydanında toplanan çocuklarla bir araya gelerek, kendileri ile bir süre sohbet etti. Çocukların eğitim durumunu soran Vali Atik, beraberinde getirdiği çeşitli oyuncakları çocuklara dağıttı.

Kemerli köyünde yeni yapılması planlanan Karakol Komutanlığı alanında incelemelerine devam eden Vali Atik, askeri yetkililerden bilgi aldı.

Burada görevli Mehmetçikleri de ziyaret eden Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet ederek, kendilerine moral verdi, yeni yıllarını kutladı.

Kemerli köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt’e döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.