Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, "Hedefimiz Şampiyonluk"
banner229

Siirt İl özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ve sporcularla bir araya gelen Vali Atik, sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Siirt İl Özel İdare sporun onursal başkanı Siirt Valisi Ali  Fuat Atik kulübe yeni alınan futbolcularla tanıştı.

Vali Atik burada yaptığı konuşmada, yeni sezonda şampiyonluğun hedeflendiğini hatırlatarak, tüm sporseverleri centilmence takımlarını desteklemek üzere maçlara davet etti.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliğine ait spor tesislerine giden Vali Atik burada, Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat,Teknik direktör Seyithan Özdaş ve sportif direktör Ahmet Erten'den çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yeni alınan sporcularla tanıştı.

Takımda geçen yıl bulunan 17 oyuncunun yanı sıra bu yıl takıma transfer edilen 10 futbolcuya hitap eden Vali Atik,spor tesislerin Siirt İl Özel idare spora ölçeğinde olan hiçbir kulüpte bulunmadığını belirterek, futbolcuların bunun değerini bilmelerini istedi.

Siirt İl Özel İdare sporun bir aile takımı olduğunu belirten Vali Atik” Geçen yıl takımda bulunan futbolcular bilir. Biz bir aileyiz. Futbolcularımızın tüm ihtiyaçlarını anında karşılıyoruz.Sizdende şampiyonluk istiyoruz.Geçen yıl çok iyi durumdaydık, ancak bir şansızlık oldu.Şampiyon olamadık.Ancak bu yıl şampiyon olmak istiyoruz.”

Futbolcuların ödemelerinin hiçbir zaman geciktirilmeyeceğini belirten Vali Atik, şampiyonluk primini kendisinin ödeyeceğini ve bunun  beklentilerinin çok çok üstünde olacağını belirtti.

Taraftarlara ve futbolseverlere seslenen Vali Atik “Siirtin köklü bir futbol geçmişi var.Siirtli şampiyonluğa hasret.Şampiyonluk içinde sporseveri futbolcusu teknik heyet ve yönetimi ile basını hep birlikte kenetlenmemiz gerekiyor. Bunun için bütün sporseverlere sesleniyorum; yeni sezonda har maçta stadyumu doldurmalıyız. Maç boyunca takımımıza centilmence destek vermeliyiz.Her sporseverin mutlaka maçlara gelmesini istiyoruz.” Dedi.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş Vali Atik ve kulüp başkanının verdiği desteğe teşekkür ederek, karşılık vermek üzere şampiyonluk için söz verdi.

Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolatta, kulübün onursal başkanlığını yapan ve her türlü desteği veren Vali Atik’e teşekkür ederek” Takımda bir kardeşlik  havası var. Ben her gün gelip antrenmanları izliyorum.Bu arada geçen yıl takımda oynayan futbolculara da teşekkür ediyorum.Onlar bu yıl almaları gereken bedelin çok altında rakamlarla sözleşme imzaladılar.” Dedi.

Vali Atik, daha sonra futbolcular ve basın mensupları ile bir süre sohbet etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Ömer abi zaten şampiyonuz baksana istanbul izmir yolu bitti üçüncü köprü bitti üçüncü havaalanı bitti siirt kurtalan yolu 16 yıldır tamamlanmadı bu rekor değilmi havaalanımıza milyarlarca para harcandı artık kocaman uçaklar inip kalkacak ve aksama olmayacak dendi haftqada üç gün uçak geliyor işte şampiyonluk değilmi bazılarının keyfi yerinde attıkça atıyor dahada kötüsü onların alkışlayanları parayla tutulsa ancak bu kadar alkışlarlar herkes bir hesap peşinde nasıl üst bir göreve gelirim hesabında Allah hakkımızı sormayanlardan korumayanlardan gününü gün edenlerde Hakkımızı alsın onlara gün yüzü göstermesin rahat huzur sağlık vermesin