Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Diş Hekimleriyle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte ‘Diş Hekimleri Haftası’ dolayısıyla diş hekimleri ile bir araya geldi.

Siirt Valiliği ev sahipliğinde polis evinde düzenlen programa, Siirt Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Baştabibi Şilan Bilek Olgaç ve diş hekimleri katıldı.

Diş hekimleri gününü kutlayan Vali Atik, toplumda ağız ve diş sağlığının öneminin iyi şekilde anlatılması gerektiğine dikkat çekti.

Diş hekimlerinin çok önemli bir sağlık hizmeti sunduklarını kaydeden Vali Atik, ilimizde farkındalık yaratmak amacıyla okullarda bir diş taraması yapılmasında yarar gördüklerini kaydetti.

Vali Atik, “Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde, büyük bir özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Siirt Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Baştabibi Şilan Bilek Olgaç’ta, yürüttükleri çalışmalarda kendilerine her zaman destek olan Vali Atik’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.