Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, hekimler ve sağlık çalışanlarından oluşan heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca,13 Mart 2019 tarihinde düzenlenen 1. Siirt Tıp Zirvesinde Vali Atik’in verdiği desteğe teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Erkan Özenç te her yıl kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Atik,  kutsal ve önemli bir görevi özveri ve fedakârlıkla yerine getiren hekimlerimiz ile tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Vali Atik daha sonra Siirt Yeşilay Dernek Başkan Yardımcısı Şener Tanık ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Vali Atik, İl sağlık Müdürlüğü ve Yeşil işbirliği ile sigarayı bırakan 10 kişiye teşekkür belgelerini verdi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.