Bu haber kez okundu.

Vahşi Çöp Depolama Alanı Kötü Kokulardan Temizlendi
banner229

Siirt-Eruh yolu üzerinde bulunan Vahşi Çöp Depolama alanı, Siirt Belediyesince temizlenerek kente kötü koku yayılmasının önüne geçildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu çalışma ile birlikte, bölge sakinleri için çileye dönüşen vahşi çöp depolama alanı sorunun son bulacağı bildirildi.

Vahşi çöp depolama alanının kullanılmasından kaynaklı yaşanan yangın ve patlamalar, hava kalitesinin bozulması, istenmeyen kokuların oluşması, yüzey ve yeraltı su kaynaklarının kirlenmesi, çevresinde bulunan ekin alanlarının etkilenmemesi için Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan ıslah çalışmaları sona erdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 2 hafta süren çalışmalar neticesinde Vahşi Çöp Depolama Alanı artık çevreye kötü koku yaymayacak. Yapılan ıslah çalışmaları ile birlikte Botan suyuna sızan çöp sularının önüne geçilmiş oldu.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün, eski vahşi depolama alanı ile ilgili hazırlayacağı çöp depolama alanında ağaçlandırma çalışması projesini yakın bir zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.