Bu haber kez okundu.

UZMAN ÇAVUŞ İNTİHAR ETTİ
banner229
Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığında görevli 1989 Niğde doğumlu Uzman Çavuş Emrah Kınacı, bu sabah saatlerinde arkadaşının beylik silahıyla intihar etti.
Edindiğimiz bilgilere göre Güres Caddesi Halk Bankası Üstünde ikamet eden Uzman çavuş Emrah Kınacı, Bu sabah saatlerinde arkadaşının Fırına kahvaltı için ekmek almaya gittiği sırada, arkadaşına ait beylik silahını şakağına dayayarak bir el ateş ederek intihar etti.
Silah sesini duyan komşuları ve çevre sakinleri eve girerek Uzman çavuş Emrah Kınacı’yı yerde yatarken buldular. Olay Yerine Gelen 112 ait ambulansla Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan Uzman Çavuş’un ilk müdahalesi hastanede yapıldı.
Olayın duyulmasıyla birlikte hastaneye gelen 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Alican Erkiletlioğlu, ile Alay Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, Uzman Çavuş Emrah Kınacı’nın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.
İntihar eden Uzman Çavuş Emrah Kınacı’nın sağlık durumu ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.