Bu haber kez okundu.

ÜYEMİZE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
banner229

 Siirt İl Özel İdaresinde çalışan Mühendis üyemiz Akif Altınok, 18 Haziran 2015 Perşembe günü öğleden sonra çalıştığı kurumda görevi başında iken, dışarıdan gelen kişiler tarafından darp edilmiştir.

Bir kamu çalışanını yıldırmak ya da etkisiz hale getirmeyi düşünmek ve eyleme geçmek, insani değerlere ve birlikte yaşama kültürüne sığmayan ilkel bir davranıştır.

“Akif Altınok” sorumluluğunu yerine getirmeye çalışan bir arkadaşımızdır. Eğer sorumluluklarına bağlı ve sırf işini kanuna göre yaptığı için bir memura fiili saldırı varsa ve bunu yapanlar eylemleriyle özel idare çalışanlarımızı yıldırma fikrine kapılmışlarsa, maalesef bu sadece Siirt İl Özel İdaresine değil, en çok ihtiyaç duyduğumuz toplumsal barışa bir saldırıdır ve bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Yetkililerin dikkatini; kanun ve yasaların gerektirdiği şekilde, görevi başında bulunan emekçilerin, maruz kaldıkları saldırı ve zorbalıklara çekmek ve bu konuda gereğinin yapılmasını istiyoruz.

 

                                                                       BEM-BİR-SEN

                                                                SİİRT İL YÖNETİMİ 

Anahtar Kelimeler:
SiirtBem- Bir-Sen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil timurtas 9 yıl önce

eee adam her işten rüşvet isterse sonu boyle olur...keske isini yapsada dayak yerine ovguler yese...sövgulerimle

Avatar
murad ogurtay 9 yıl önce

i̇yi olmus. dovenlerin ellerine sağlik. anca boyle yola gelirler boyleleri. rüşvetin aci sonu
(samanyolu tv)

Avatar
Abdullah 9 yıl önce

akif denilen şahsa sadece 1 sefer işimiz düştü ancak mağlesef dedikleri gibi varmış karşılıksız hiçbir şey yapmıyor. inşaallah kendilerine çeki düzen verirler ve cezalandırırlar.