Bu haber kez okundu.

Uras, Avukatlığa İlk Adımı Attı
banner229

Siirt’te stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan Barış Uras, yemin edip cübbe giyerek avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Av. Nizam Dilek’ten aldı.

Siirt Baro Başkanlığında düzenlenen törene, Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Uras’ın amcası İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras, Avukatlar, Uras’ın ailesi ve yakınları katıldı.

HUKUK DEVLETİNİN TEMİNATI

Törende açılış konuşmasını yapan Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek,  Avukatların hukuk devletinin, adil yargılanma hakkının ve temel hak ve hürriyetlerin teminatı olduğunu belitti.

Avukatlık mesleğinde etik değerlerin ve meslek onurunun önemine vurgu yapan Baro Başkanı Av. Dilek, “Hukukun evrensel değerlerini ilke edinen Baromuza her geçen gün genç arkadaşlarımız katılmaktadır. Bugünde aramıza katılan Barış kardeşimizin yemin töreni için bir aradayız. Stajını bizde yapan başarılı genç ve dinamik bir arkadaşımız olan Barış Uras’a hayat boyu başarılar dilerim. Ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ÖRNEK BAŞKAN

Uras’ta, Baro Başkanı Av. Nizam Dilek’in örnek bir başkan olduğunu ifade ederek, Başkan Dilek’in, ilimiz için, hukuk dünyamız için çok önemli bir değer olduğunu, bundan sonraki yaşamında Dilek’i örnek alarak, hayatına tatbik edeceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından, Uras, yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Av. Nizam Dilek’ten aldı.

Tören, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Bana bunun haber degerinin olup olmadigini soyler misiniz . Bizene kim avukat olduysa oldu .

Avatar
Halk 5 yıl önce

Torpilciler her yerde