Bu haber kez okundu.

Ünlü Yazar Serkan Şengül, Zübeyde Hanım Lisesinin Konuğu Oldu
banner229

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seminer günlerinin bu haftaki konuğu 4.Siirt Kitap Fuarı için Siirt’te gelen ünlü yazar Serkan Şengül oldu.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Şengül, yazarlığın zorluğuna değindi, yazarlık sürecinde yaşadığı anıları anlattı. Öğrencilere yazarlık hakkında bilgi veren Şengül, “İyi bir yazar olmak istiyorsanız, öncelikle kendi içinizdeki ” ben “i bulmanız gerekir. Elbette… Parmak izimize kadar eşsiz yaratıldığımız dünyada aynı olmak da nedir? Farklı olmalı ve farkı yaşatmalıyız insanlara. Hayatım boyunca hep geniş bir bakış açısına sahip olduğumu düşünüyorum, bu nedenle hayata hep bambaşka pencerelerden baktım ve yaptığım işlere de bu özelliğimi yansıttım. Bu ilk çılgınlığımız değil. Okurlarımı çok özel hissettiğim için kitaplarımda onlara farklı gelecek uygulamalara yer verdim. o halkın dilini, kültürünü, sanatını ve yapısını iyi bilmeniz gerekiyor.” dedi

Ünlü Yazar Serkan Şengül Zübeyde Hanımı Unutmak Mümkün Değil çünkü Gerek okul müdürümüz İdris Yolbaş ve gerek Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz’ı projeleriyle unutmak mümkün değil” Öğrencilerin sorduğu sorular ve özgüven karşısında hayranlığını ifade ederek ” sizde gençliğimi görüyorum ” diyerek yazarlık hakkında öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Okul müdürü İdris Yolbaş, ” 4.Siirt Kitap Fuarı için gelen Serkan Şengül’e “okulumuz konferans salonunda verdiği eğitici, ileriye dönük tavsiye ve keyifli seminer için teşekkür etti.

Konferansa okul Müdürü İdris Yolbaş, okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz ve öğrenciler katıldı.

Konferansın ardından kitaplarını imzalayan yazar Şengül, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.