Bu haber kez okundu.

Üniversiteli Öğrencilerden Örnek Davranış
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, "Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi" kapsamında güzel bir etkinliğe imza attı. 

Şirvan İlçemize bağlı Fatih-Nezahat Avni Kulen İlkokulu’nu boyayan öğrenciler, sıraları vernikledi, sınıflara perde taktılar, sınıf kitaplıklarını oluşturdular, öğrencileri ve öğretmenleri sevindirdi.

Gönüllü öğrenciler Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, benzerini görmeye pek alışık olmadığımız bir etkinlik gerçekleştirdi.

Ders kapsamında 9 üniversite öğrencisi, kendi çabaları ile gerçekleştirdiği çalışmayla Fatih Nezahat Avni Kulen İlkokulu binasının dış cephesini ve 2 sınıfı boyadı.

Yaklaşık 2 gün süren çalışmalarda sınıflardaki sıraları zımparalayan öğrenciler sonra da vernikleyip boyattı. Bununla yetinmeyen öğrenciler okula, 2 kitaplık, 3 pano, 4 perde, kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Çalışmalara katılıp öğrencileri ziyaret eden Şirvan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer “Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gönüllü olarak çalışmaya katılan Siirt Üniversitesi öğrencilerine ve değerli danışman hocaları Sedat Çabuk hocamıza çok teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimiz yaptıkları bu örnek çalışmalarla bizleri ve okulun öğrencileri mutlu ettiler.” dedi.

Gönüllü öğrenciler de yapmış oldukları çalışmanın devamını getireceklerini belirtirken; Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürünün kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.