Bu haber kez okundu.

''Üniversite Gençliği Kan Veriyor'' Kan Bağış Kampanyası
banner229

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakültelerinde 24-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen ,Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu,Genç Girişimciler Topluluğu ve Tarih Topluluğu ile beraber organize edilen ''ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ KAN VERİYOR'' Kan bağış kampanyası düzenlendi.
Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakültelerinde 4 gün süren ve Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık'ın katılımlarıyla da gerçekleşen kan bağış kampanyasına yoğun rağbet gösterildi.üniversite topluluk öğrencilerinin destekleriyle tüm Kezer yerleşkesinde bulunan fakültelere kurulan kan bağış standında kan bağışının önemi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Üniversite hocalarının da katkılarıyla üniversite öğrenciler kan bağışı kampanyasına yoğun rağbet göstererek farkındalık oluşturdular. Dört gün sonunda alınan kan bağış etkinliği sonunda kan vererek hayat kurtarmanın bilincinde olan üniversite öğrencileri kan acil değil sürekli ihtiyaçtır düşüncesiyle hareket edip kan bağışında bulunmanın önemini dile getirdiler.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık Kan bağışında bulunan üniversite gençliğine ,hocalara ve bu etkinlikte yer alarak destek sağlayan başta rektörümüze, topluluk hocaları ve öğrencilerine teşekkürlerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 5 yıl önce

Sürekli bu adamın reklamını yapıyorsunuz. Siirte zaradan ve kötü imajdan başka bir durumunu göremedik. Beledyeden herkes biliyor. Ama ısrarla sanki Siirte bundan başka kişi yokmuş gibi her yerde her göreve getirilmeye çalışılıp bir adım ilerleme olmuyor ilimiz için. Yeter artık tanık burda tanık şurda bu ne ya.