Bu haber kez okundu.

“UMUTLAR GENÇLİK, GENÇLİK GELECEKTİR” PROJESİ
banner229
Siirt Valiliği, Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünce desteklenen ve finanse edilen, Siirt İlim Çevre Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (SİLMDER) ile Siirt İmam Hatip Mensupları Derneği (SİMYADER) ortaklığında yürütülen “Umutlar Gençlik, Gençlik Gelecektir” isimli SODES projesi kapsamında gençlik merkezinin açılışı dualarla yapıldı.
Açılışa; Vali Yardımcısı Bahadır YÖRÜK, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi SUAY, İl Müftüsü Faruk ARVAS, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Nurettin KEBAPÇI, İlim Çevre Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Dernek Başkanı Ahmet Hamdi BENER, kurum yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile davetliler katıldı.
Proje kapsamında; gençlerin boş zamanlarını ilgi ve yeteneklerini geliştirecekleri eğitsel, sanatsal, kültürel ve bilimsel çalışmalar yapılacakları bir adet gençlik merkezi oluşturuldu. Gençlerin, boş zamanlarını daha faydalı bir şekilde geçirmelerine imkân sağlayacak olan “Gençlik Merkezi”nde: Satranç, Bilgisayar (grafik tasarım), resim, hat sanatı ve ebru kursu, sınavlara hazırlık, internet kullanım kursları düzenlenecek.
Gençler, il dışı gezilerine, sinema, tiyatro faaliyetlerine götürülecek, aylık düzenli kitap okuma programları, gezi, piknik faaliyetleri yapılacak, konferanslar düzenlenerek, gençlerde milli ve manevi değerlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.