Bu haber kez okundu.

Umke ve İtfaiyenin Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
banner229

Umke ve İtfaiye tarafından Özel Asema Hospital hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.
Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), İtfaiye ve Özel Asema Hospital  hastane yönetimi işbirliğinde yangın tatbikatı yapıldı.

Tatbikata, itfaiye ve Umke ekipleri de destek verdi. Senaryo gereği hastanenin üçüncü katında bulunan ameliyathanenin yoğun bakım ünitesinde yangın çıktı.

Yangın sonrası verilen alarmı duyan hastanenin acil durum müdahale görevlileri, yoğun bakımdaki hastaları kısa sürede tahliye etti. Yangın tüpleriyle yangına müdahale edildi.
Güvenliğin  hastanede geniş güvenlik önlemi aldığı tatbikatta üçüncü katta kalan bir hasta itfaiye yardımıyla kurtarıldı.

Sedyeye alınan hasta itfaiye merdiveniyle indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Buradan ambulansa konulan hasta hastaneye götürüldü. Tatbikat bazı hasta yakınları ve çevredekiler tarafından gerçek sanıldı. 
Her yıl düzenli olarak yangın tatbikatı yapıldığını belirten Özel Asema Hospital Baştabibi Dr. Taşkın Tuna Özkılıç, amaçlarının olası yangınları az hasarla atlatmak olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖMER 7 yıl önce

BÖYLE BİŞEY YOK BEN KAZA GEÇİRDİM KİMSE GELMEDİ 1 SAAT YERDE KALDIM N EİTFAYE NE DE UMKE ÖYLE BİŞEY YOK GÖSTERİŞ

Avatar
ÖMER ELMA 7 yıl önce

ÖYLE BİŞEY YOK BEN KAZA YAPTIM 1 SAAT YERDE KALDIM NE GELEN NE GİDEN NE İTFAYE NEDE UMKE GELDİ SADECE GÖSTERİŞ BU

Avatar
Gönül 7 yıl önce

Helal olsun ,tatbikat esnasında muayene için oradaydım,yakından izleme şansım oldu tatbikat anonsu yapılmasaydı ben gerçek sanırdım..çalışanlar kendilerini olayın akışına öylesine kaptırmışlardı ki sanki gerçek bir yangında kurtarma çabasındaydılar..tebrik ediyorum özel asema hastanesini ve çalışanlarını..