Bu haber kez okundu.

ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUNDAN YETİM ÇOCUKALARA GİYİM YARDIMI
banner229
Galatasaray  ultrAslan Taraftar Grubu, 11 çocuğa giyim yardımında bulundu.
UltrAslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil ve beraberindeki taraftarlar, maddi durumu iyi olmayan 11 çocuğu mağazaya götürerek giyim yardımında bulundular.
Ultraslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil, maddi durumları iyi olmayan 11 çocuğa yardımda bulunduklarını belirterek, Çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten karanfil, UltrAsalan ailesi olarak her zaman maddi durumu iyi olmayan kardeşlerimizin sürekli yanında olacakların söyledi.
Karanfil, Devletimiz çok büyüktür ancak her şey devletten beklememek gerektiğini,Yetim çocukları sevindirmek için sadece UltrAslan taraftar grubunun değil, hepimizin de elimizi taşın altına koymamız gerektiğini ifade etti.
Çoğunluğu Galatasaraylı olan çocuklar Galatasaraylı ağabeylerine hediyelerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.