Bu haber kez okundu.

UltrAslan Taraftar Grubundan 50 Aileye Gıda Yardımı
banner229

Ramazan ayının tüm güzellikleriyle devam ettiği günlerde İlimizde UltrAslan taraftar grubu maddi durumu kötü olan ailelere ramazan kolisi dağıtarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Siirt UltrAslan taraftar grubu kentteki 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

İlimizde birçok köy okuluna yardım yapan Siirt ultrAslan taraftar grubu, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi maddi durumları iyi olmayan 50 aileye gıda kolisi dağıttı.

Yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi aileleri seçtiklerini belirten ultrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil mahalle muhtarları ile iletişime geçerek kent merkezindeki ihtiyaç sahiplerini tespit ettiklerini, aileleri kaldığı evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini teslim ettiklerini ve ramazanlarını kutladıklarını söyledi.

Karanfil, 'Yardım kolileri içinde, kuru gıda dediğimiz nohut, fasulye, makarna, şehriye, yağ, çay, zeytin, şeker, reçel, un yani bir ailenin bir ay geçinebileceği ihtiyaç maddeleri bulunuyor. Bu kolileri ihtiyaç sahibi 50 aileye dağıttıklarını.' Söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.