Bu haber kez okundu.

UltrAslan Siirt Taraftar Grubu Kurban Bayramı Öncesi Yetim Çocukları Sevindirdi
banner229

UltrAslan Siirt olarak her sene 'Yetimler Gülsün, Dünya Gülsün' sloganıyla gerçekleştirildiği yetim çocuklara bayramlık alma etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi.

Siirt UltrAslan taraftar grubu, "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün" sloganıyla il merkezinde bulunan 27 yetim çocuğa bayram öncesi giysi yardımında bulundu.

Siirt UltrAslan taraftar grubu, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilen 27 yetim çocuğu giydirerek, Yardıma muhtaç 17 aileye de gıda yardımında bulundu.

Bu bayramda da Sevinçlere Ortak olduk! 'Onlar Mutlu Bizler Mutlu"

Siirt UltrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil, UltrAslan Siirt olarak her sene 'Yetimler Gülsün, Dünya Gülsün' sloganıyla gerçekleştirdiğimiz yetim çocuklara bayramlık alma etkinliğini bu sene de gerçekleştirdiklerini belirten Karanfil,"Bizim inancımızda yetimlik yalnızlığı ve kimsesizliği ifade etmez.medyasiirt Bizim Peygamberimiz de yetimdi.Yetimlere sahip çıkmak bizim inancımıza göre bir vazifedir. Yetimlere sahip çıkmak, kendi geleceğimize sahip çıkmaktır, kendimize iyiliktir. UltrAslan olarak yetim çocuklarımızın her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Karanfil, yetimleri bayram öncesi sevindirmek ve onların yalnız olmadığını hissettirmek istediklerini belirterek, "Yapmış olduğumuz giysi yardımının yanı sıra ileriki zamanda gıda ve çeşitli yardımlar yaparak yetimlerimizi sevindirmeye devam edeceğiz.

Umarım yapmış olduğumuz bu yardım onların bir nebze olsun mutluluklarına mutluluk katmıştır. Bu vesileyle yardım çalışmamızda destek olan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yetim çocuklar, kendilerini unutmayan Siirt UltrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.