Bu haber kez okundu.

Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilciliğine Ahmet Cemil Özmen Atandı
banner229

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur-Sen sendikası Siirt İl temsilciliğinde görev değişikliğine gidildi.   

İl temsilciliğine atanan Ahmet Cemil Özmen ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Ulaştırma Memur-Sen sendikası İl temsilciliğine atanan Ahmet Cemil Özmen, İl temsilciliği olarak üyelerinin yaşam standardını yükseltmek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Sendikal görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Özmen, devir aldıkları bayrağı daha da yükseklere çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Genel Merkezin yetkilendirmesinin ardından yönetimini de oluşturduğunu belirten Özmen,”Genel Merkezimiz tarafından bu kutsal görev bizlere verildi. Ben ve yönetimimdeki arkadaşlarım bayrak yarışı olarak gördüğümüz yarışta, hedefimi, bayrağın daha da yukarılarda sallanmasını sağlamaktır.

Öncelikle Konfederasyonumuzun amaçları doğrultusunda çalışmalar yaparak, sendikacılık hareketine bir ivme kazandırmak, üyelerimizin karşılaştıkları sorunları çözme ve yaşam standartlarını yükseltmeye gayreti içerisinde olacağız. Üyelerimiz arasında var olan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmeye çalışacak,kolektif şuuru da güçlendirmeyi hedefliyeceğiz”. Dedi.

Ulaştırma Memur- Sen İl Yönetimi

Ahmet Cemil Özmen İl Başkanı

Ali Eken Başkan Yardımcısı

Beşir Sevilgen Mali Sekreter

Tufan Cura Kurum Temsilcisi

Çetin Aydın Örgütlenme Sekreteri

Naim Batur DDY Kurum Temsilcisi

Ahmet Özyılmaz DDY Kurum Temsilcisi Yardımcısı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.