Bu haber kez okundu.

Ücretsiz 2019 Adet Çam Fidanı Dağıtıldı
banner229

Yeni yıl kutlamaları nedeniyle kesilen çam ağaçlarına dikkat çekilmesi adına Siirt Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "Yeni yılda ağaç kesme, fidan dik' kampanyası düzenlendi.

Güres Caddesinde gerçekleştirilen etkinlikte Siirt Orman İşletme Müdürlüğü tarafından halka ücretsiz olarak 2019 adet çam ağacı dağıtıldı.

Siirt Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi (ATM) Osman Nuri Akçay, Orman İşletme Müdürlüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz fidan dağıtımı yaptıklarını belirterek "Bu yılda 'fidan dik orman olsun, yaşanacak vatanın' olsun temasıyla başlatmış olduk.

Buradaki amacımız insanlarımızın fidan dikimi konusunda bilgilendirmek, ağaçlarımızı kesmek yerine, bizim kültürümüze daha yakın olan fidan dikmek amacıyla bu çalışmayı yapmaktayız.

Burada herkese yeni yıl hediyesi olarak çam ağacı vermek istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.