Bu haber kez okundu.

U-14 Akademi Turnuvası Yapıldı
banner229
Siirt Atatürk stadında oynanan U-14 Amatör futbol ligi müsabakalarında Siirt Botan Gücü, Tatvansporu 10-1'lik skorla yendi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü spor uzmanı İrfan Tekin, Siirt'in ilk 2015-2016 sezonu Gelişim Ligine iştirak edeceğini söyledi.
Tekin, "Ligin amacı altyapıları güçlendirerek Türk futboluna genç deneyimler kazandırmaktır. Biz de elimizden geldiğinde ilimiz futboluna katkıda bulunuyoruz. Gençlerimizin spor ahlakıyla yetişmelerine öncülük ediyoruz. Amatör sporun gelişmesi noktasında iş adamlarından da destek bekliyoruz" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığının 2015-2016 sezonu Gelişim Liginde Siirt'i temsilen Botan gücü Spor Kulübü katılmaya hak kazandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtFutbolU-14
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.