Bu haber kez okundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Yönetiminden, Vali Atik’e Ziyaret
banner229

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki heyet, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

‘2018-2019 Futbol Hakem ve Gözlemciler Sezon Açılış Programı’na katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanları, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Atik, Dernek Genel Başkanı Arıcı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın ise yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Atik’e bilgi verdi.

Dernek Başkanı Arıcı ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet eden Vali Atik, ziyaret anısına Dernek Başkanı Arıcı’ya Siirt’e özgü üzerinde Türk bayrağı işlemeli yöresel bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.