Bu haber kez okundu.

TÜRK TELEKOM FEN LİSESİNDEN, VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET
banner229
Expo 2016 Antalya "Anadolu Bitkileri Expo´da" Etnobotanik Proje Yarışmasında, Güneydoğu Anadolu bölge ikincisi seçilen Siirt Türk Telekom Fen Lisesi proje ekibi, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tutulmaz, proje ekibini tebrik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Okul Müdürü Abdulhamit Yeşil’den bilgi alan Vali Tutulmaz, Projeyi hazırlayan Hasan Önel adlı öğrenci ve proje ekibi ile sohbet etti. Vali Tutulmaz, Hasan Önel adlı öğrenciye bir kitap seti hediye etti.
Ziyaret, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Anadolu Bitkileri Expo´da" Etnobotanik proje yarışmasında, projeyi hazırlayan öğrencimiz Hasan Önel 4. bin TL, Danışman Öğretmenimiz Perihan Atabay ise diz üstü bilgisayar ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.