Bu haber kez okundu.

 Türk Kızılay’ı Siirt Şubesi Tuz, Ailesine Yardım Yapmaya Devam Ediyor
banner229
Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, Halenze Mahallesinde ikamet eden, 6 çocuğu spastik özürlü, kendisi de gırtlak kanseri olan Osman Tuz'un ailesini ziyaret ederek Akülü araç ve Çamaşır makinası yardımlarında bulundu.
 Geçen ay Tuz ailesini ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, çocukların annesi Hanife Tuz’un talepleri olan akülü araç ve çamaşır makinasını götürerek aileyi sevindirdi.
 Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık geçen ay gazetemizde yaptığımız haber üzerine İstanbul’dan yaşayan hayırsever hemşerimiz Özgür İrey kendisini arayarak ailenin ihtiyacı olan çamaşır makinasının kendisi tarafından aileye hediye etmek istediğini belirtmesinin ardından, gönderilen çamaşır makinasını aileye teslim etmek için burda olduklarını belirten Tanık, kendilerine destek olan hayırsever iş kadını Özgür İrey hanımefendiye teşekkür ederek, hayırsever bağışçıların artmasını diledi.
 Tanık, Anne Hanife Tuz'un akülü araba talebinin Sancaklar vakfı tarafından hemen karşılandığını belirterek, zihinsel ve bedensel özürlü olan 6 çocuğun bakımını yapan anne Hanife Tuz’un örnek alınması gereken bir anne olduğunu söyledi.
 Kızılay Siirt Şube Başkanı Tanık, "Tüm bu zorluk ve çocukların engellerine rağmen, bir annenin çocuklarına olan sevgisini ve fedakârlığına şahit oluyoruz. Böyle yüreği sevgi dolu fedakâr bir annenin hakkını kimse ödeyemez" dedi.
Tanık Kızılay olarak, Tuz, ailesinin yanı sıra bütün yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.