Bu haber kez okundu.

TÜRK KIZILAY SİİRT ŞUBESİ KARDA MAHSUR KALAN  SÜRÜCÜLERE YAKIT YARDIMINDA BULUNDU
banner229
Siirt'in Şirvan, Eruh ve Pervari ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda mahsur kalanlar kurtarıldı.
Şirvan ilçesi Cevizlik köyü yolunun tipi nedeniyle kapanması sonucu 4 yolcu minibüsünde yaklaşık 4 saat mahsur kalan vatandaşlar, Karayolları 94. Şube Şefliği ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarılarak yollarına devam etmeleri sağlandı.
Karayolları ekipleri karda mahsur kalan Pervari'de 18, Eruh-Siirt ve Eruh-Şırnak karayollarında 20 araca ulaştı. Türk Kızılayı görevlileri ise Siirt-Pervari karayolunda yakıtı biten araçların sürücülerine yardımcı oldu. Kurtarılan vatandaşlar, donma tehlikesi geçirdiklerini belirterek ekiplere teşekkür etti.
Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, yaptığı açıklamada, Siirt-Pervari karayolunda arazi araçlarıyla devriye gezerek akaryakıtı biten sürücülere yardım ettiklerini söyledi. Tanık, yakıt ikmalinin yanı sıra yolda mahsur kalmış, kar lastiği bulunmayan araçları da güvenli bölgeye çektiklerini ifade etti.
Mahsur kalan sürücülerden Ahmet Tel ise yanında zincir bulunmadığını belirterek, "Karın bu kadar fazla yağacağını bilmiyordum, onun için zincir takmadım. Yolda mahsur kaldım. Karayollarına haber verdik, iş makineleriyle gelip aracımı çıkardılar. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.