Bu haber kez okundu.

TÜM SİİRT HALKINA TEŞEKKÜRLER
banner229
Siirt Milletvekili Sayın Hatice SEVİPTEKİN'nin aday gösterilmeme konusuyla ilgili kamuoyuna verdiği mesajı: 7 Haziran seçimlerinde partimizin ve halkımızın isteği doğrultusunda Siirt'ten milletvekili adayı ve halkımızın büyük bir teveccühü ile 25. dönem milletvekili seçildim.
Tarih boyunca inkar, imha ve asimilasyona maruz kalmış mazlum ve kadim halkların bir neferi olarak ötekileştirilmiş ve yok sayılmış diğer diğer halklarla beraber eşitlikçi, demokratik, ekolojik ve kadını yaşamın her alanında var etme, temel insani değerler etrafında yeni bir yasamı inşa etme şiarıyla halklarımızın genelde partimize, özelde ise bana vermiş olduğu bu görevi elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştım.
Milletvekili olduğum bu kısa süre içerisinde halkımızın içinde olup onların problemlerine, sıkıntılarına gece gündüz demeden elimden geldiğince koşmaya çalıştım. Bu dönemde Ortadoğu'da ve Türkiye'de yaşanan savaşa engel olabilmek, mazlum halklara destek verip barışa bir nebze katkı sunabilmek için gerek Cizre'de gerek Silvan'da gerekse diğer bölgelerimizde halklarımızla birlikte mücadele içinde olduk. Bu dönemde milletvekili adayı olarak gösterilmemem partimizin kararıdır ve bu karara saygı duyuyorum.
Mücadele geleneğimizde veda yoktur. İddialarımız büyük ve insanidir.
Bu büyük ve insani iddialarımızın hayat bulması için mücadelemizi daha da büyütüp 1Kasımda taçlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu dönemde bize ve partimize oy veren vermeyen, destek olan olmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
SiirtHdpHatice Seviptekin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.