Bu haber kez okundu.

Tügva Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenliyor
banner229
KOSGEB Siirt Müdürlüğü ile TÜGVA Siirt İl Temsilciliği arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü” imzalandı. KOSGEB Siirt Müdürlüğünde gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü” imza töreni KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ve TÜGVA Siirt İl Temsilcisi Halilallah Seyidoğlu ve TÜGVA ekibinin katılımıyla gerçekleşti.
Protokol imza töreninde konuşan KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini müdürlük olarak verdiğimiz gibi, yapacağımız protokolle kamu kuruluşları, yükseköğretim kurumları, belediyeler, meslek kuruluşları (vakıf, dernek kooperatifler, küçük sanayi siteleri, organize sanayi bölgeleri), özel idareler ve kalkınma ajansları ile de bu eğitimleri verebiliyoruz.
Siirt ilimizde ilk kez bir dernek aracılığıyla bu eğitimi vereceklerini, bu eğitimi alıp yeni işletme kuranların, KOSGEB ’ten 50 BİN TL (geri ödemesiz) HİBE ve 100 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteğinden faydalanabileceği belirtti.
TÜGVA Siirt İl Temsilcisi Halilallah Seyidoğlu ise yaptığı konuşmada, Siirt’te ilk defa vakıf olarak uygulamalı girişimcilik eğitimi verileceğinden mutlu olduklarını ifade ederek.“TÜGVA ve KOSGEB Siirt Müdürlüğü arasında yaptığımız protokol çerçevesinde önümüzdeki günlerde 30 kursiyerimize eğitim vermeye başlayacağız.
Bunun için girişimci adaylarının eğitim için TÜGVA Siirt İl Temsilciliği ve KOSGEB’e başvurmalarının gerektiğini.” Söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.