Bu haber kez okundu.

TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Siirt'ten 8 Proje
banner229
Siirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, Siirt'ten 8 projenin TÜBİTAK'ın Van Bölge Yarışması'nda sergileneceğini belirtti.
Suay, TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında bölge yarışmasında sergilenmeye hak kazanan 8 projenin sahibi öğrenci ile danışman öğretmenlerinin Van'a gideceğini söyledi.
 Serginin 30 Mart’ta Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde açılacağını anımsatan Suay, "Bölge sergisi, 2 Nisan’a kadar açık olacak. Buradaki sergiye Siirt ile Ağrı, Batman, Bitlis, Hakkari, Muş, Şırnak ve Van illerinden katılım olacak. İlimizden de 8 proje, buradaki sergiye katılacak. Jüri değerlendirmesinin ardından yapılacak olan bölge ödül töreni, serginin son günü olan 2 Nisan’da yapılacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.