Bu haber kez okundu.

Trafik Ekiplerinden Sıkı Denetim
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, modifiyeli araçlar ve çevreyi rahatsız eden abart egzoz kullanan, yüksek sesle müzik çalan yol üzerinde drift yapan koyu cam filmi kullanan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlara yönelik şehrin değişik noktalarında gün boyu denetim yapıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Uygulama yaptığı araçlar üzerinde hız kesmeden etkin bir şekilde denetimlerine devam ediyor.

Trafik kurallarını ihlal eden, huzuru bozan sürücülere müsamaha göstermeyen ekipler, ön camlarda film olan araçların camlarını sökme konusunda uyarılarda bulunarak, cam filmini sökmek istemeyenlere 235 TL trafik cezası ve 7 gün süre veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın siirt tırafik şube müdürüm Allah rızası için siirttin en işlek caddesi olan eski devlet hastesının yolunu boşaltısanız iyi olur özellikle geceleri o cadde vekaldırımları otopar olmuş yahu yaya yürüyemiyor Allah rızası için oraya acil müdahale etmeniz gerekiyor