Bu haber kez okundu.

Trafik Denetimleri Sıklaştırıldı
banner229

Siirt Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafik denetimi yapıldı.

Siirt Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince sorumluluk alanı içindeki şehir içi minibüslere trafik polislerinin yolcu gibi binerek, sürücülerin kural ihlalleri ile tutum ve davranışları, yolcuları seyahat sonrasında bilgilendirmek ve trafik kuralları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla denetim yapıldı.

Yapılan denetimlerde, kural ihlali yaptığı tespit edilen araç sürücülerine Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri gereğince  idari para cezası karar tutanağı düzenlendi.

Kentin ana caddelerinde uygulama yapan trafik ekipleri, motosikletleri durdurarak, evrak kontrolü yaparak, seyir halinde cep telefonu ile görüşme, kırmızı ışık ihlali, fazla yolcu taşıma ve emniyet kemeri kullanmama kural ihlallerinin yapıldığı tespit edildi.

Uygulamada, kaskı olmayan, ehliyeti bulunmayan ve plakasız motosiklet sürücülerine ceza kesen ekipler, motosikletlere el koydu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTrafik Denetimleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Trafik şube müdürü Siirt'te bir tur atsın, kırmızı ışıkta geçenler, ters yönden gidenler, kaldırıma park edenler, Yolun ortasına park edenler ve daha neler neler, devlet yetkisini kuralları uygulamak suretiyle kullanamayanlar koltukları boşuna işgal etmesinler. Daha huzurlu bir Siirt için Trafik polislerimizin artık çalışmaya başlaması lazım.