Bu haber kez okundu.

Trabzon Ticaret Borsası Hamsi Festivalinde 3 Bin Paket Fındık Dağıtacak
banner229

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından Siirt'te 3 bin paket fındık dağıtılacağı bildirildi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla Siirt de düzenlenecek festivalde 20 ton hamsinin yanı sıra, Trabzon Ticaret Borsası tarafından özel hazırlanan 3 bin paket natürel fındıkta katılımcılara ikram edilecek.

TTB'den yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığınca yürütülen Kardeş Şehirler Projesi kapsamında,Trabzon ve Siirt'in kardeş şehir olmasının ardından, 21 Kasım Çarşamba günü Siirt'te düzenlenecek Hamsi Festivali'nde vatandaşlara fındık da dağıtılacağı belirtildi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan organizasyonda Siirt'te yapılacak festivalde 20 ton hamsinin yanı sıra fındık tanıtımı çalışmaları kapsamında TTB tarafından da fındık dağıtılacağı aktarılan açıklamada, dağıtılacak paketlerin üzerinde sağlık açısından fındığın önemini içeren bilgilerinde yer alacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, TTB tarafından yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları kapsamında Trabzonspor'un tüm maçlarında "Trabzonspor'un Resmi Yiyeceği Finduk" sloganı ile 2011 yılından beri tribünlere fındık dağıtıldığı hatırlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.