Bu haber kez okundu.

Toplu Taşımada Tam Kart Ücretlerine   % 150 İndirim
banner229
 Siirt belediyesi bünyesinde bulunan toplu taşıma araçlarında kullanılan Tam Kart ücretine 1 Mart 2016 tarihinden geçerli olmak üzere   % 150 indirim yapılarak 5 TL olan kart bedeli 2 TL’ye İndirildi.
Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla yapılan Şubat ayı meclis toplantısının 4’üncü oturumunda gündem dışı olarak meclise yapılan “Belediye bünyesinde bulunan toplu taşıma araçlarında, yurttaşlar tarafından kullanılan ve Kart bedeli 5 TL Olan Tam Kart fiyatlarında %150 bir indirim yapılarak 2 TL’ye indirilmesi”  teklifi gündeme alındı. 
Teklifin gündeme alınması ardından teklif üzerinde yapılan görüşmeler ardından belediye bünyesinde bulunan toplu taşıma araçlarında kullanılan Kam Kart bedelinin 1 Mart 2016 tarihinden geçerli olmak üzere 2 TL olması oy birliği ile kabul edildi.
Tam Kart’ta yapılan indirim ile birlikte 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Kartı olamayan yurttaşların Tam Kartları Siirt Belediyesi hizmet binasının yanı sıra,  Kart Satış ve dolum merkezleri ve toplu taşıma araçlarında bulunan personelden temin edilebilecek.  İndirimin yürürlüğe girmesi ile birlikte, halen toplu taşıma araçlarında görevli personellerin kartsız yurttaşlar için kullandığı ve bir kişi için  1,5 TL Kuruş alındığı uygulama sona erecek.
Siirt Belediyesi bünyesinde toplu taşıma ücretleri şöyle;
Tam Kart: 1 TL
JİNKART: 80 Kuruş
Öğrenci: 80 Kuruş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKTAN 8 yıl önce

böyle yola gelin, belediye hem halkin hemde halki kazikliyor, vatandaş protesto etti onun için indirdiniz, herzaman vatandaş böyle birlik olsa herkes istediği keyfi muameleyi yapamaz, bu bir ders olsun, birde münübüsçülere teşekkür ediyorum, onlarda belediye zammina uymadi.