Bu haber kez okundu.

TİPİDE MAHSUR KALAN KAMYON ŞOFÖRLERİ KURTARILDI
banner229
Siirt'in Eruh ilçesinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle 5 gündür araçlarıyla mahsur kalan 17 kamyon şoförü, yoğun çalışmalar sonucu kurtarıldı.
Tipi nedeniyle Eruh-Şırnak karayolu Breni mevkisinde mahsur kalan şoförleri kurtarmak için çalışma yapamayan karayolları ekipleri, kar yağışının etkisini azaltmasıyla harekete geçti. Yol açma çalışmalarına sabah saatlerinde başlayan ekipler, uzun uğraşlar sonucu kamyon şoförlerine ulaştı. Sürücüler daha sonra bir minibüsle Eruh'a getirildi.
Kurtarılan şoförlerden Nevzat Parlak yaptığı açıklamada, kamyonlarda sebze, meyve, su ve akaryakıt bulunduğunu söyledi. Şırnak'a gitmek üzere yola çıktıklarını belirten Parlak, "Yaya olarak yolun Şırnak tarafını açmaya çalıştık ama yapamadık, geri döndük. 5 gündür sebzenin halinin ne olduğunu bilmiyoruz. Şırnak bölgesi götüreceğimiz sebzeyi bekliyor.
Yetkililerin bir an önce yardımcı olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.