Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesi İle İlgili Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan 'Tıp Fakültesi' ile ilgili genel değerlendirme toplantısı, Vali Ali Fuat Atik'in başkanlığında yapıldı.

Siirt Valiliği Toplantı salonunda yapılan toplantıya; Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve diğer ilgili birim yöneticileri katıldı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, üniversite bünyesinde kurulan tıp fakültesinin 2019-2020 akademik yılında ilk öğrencilerini alacağını belirterek, Tıp Fakültesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’de Tıp Fakültesinin, ilin sosyo-ekonomik yapısı ile birlikte eğitim ve sağlık alanında itici bir güç olacağını kaydetti.

Vali Ali Fuat Atik ise Tıp Fakültesinin Siirt’te kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum dedi.

Tıp Fakültesinin kuruluş aşamasında yol haritasının belirlendiğini alt-yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın siirt halkı uyandı bu kareyle sandık kurumlmaz ve güven olmaz temelli değişim lazım bu iş kimlik fotokopisi işine benzemes sayın necatibey siirt bunu biliyorki sen iyi tüp satmasını bilirsin yinede devam et ama sen senol kiseden kimlik fotokopi alma o sana zarar

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın vekilim hane yol hane çin otomobil fabrikası hane tırnyolu yani demiryolu akrabandan başka kime yaradın bunda bi anlat siirt rahatlasın

Avatar
t c 36832563208 5 yıl önce

sayın valim sizi içişleri bakanımız sayın soylunun talimatı vardı acaba rafamı kaldı 3 çocukla ortadakaldım 1 asker ikisi evde eşim antideprasyon hatası kış geldi yakacak hiç bie şeyım yok çünkü işim yok türküyecumhuriyeti vatandaşı olarak bi süriyeli kadar olamadık bakanlığın emri dahilinde ne olacak benım halım bunu da o masada kare verken görüşün Allah rızası için Allah yar ve yardımcınız olsun

Avatar
Dr Ayşegül 5 yıl önce

Wayyy süper Prof Dr Vefik ARICA Siirtemi gelmiş, yıllarca istanbul ve yurtdışından sonra ben olsam gitmem, Vefik hoca iyi bir hoca, donanımlı bir akademisyen, Siirt sevdalisi inşaAllah gerekeni yapacaktır, yapabilecek en iyi hocayı bulmuşsunuz ama hayret Siirte gelme kararına şaşırdım...