Bu haber kez okundu.

Tillo'lu Genç Çiftçiler Ege'yi Keşfetti
banner229

10. Kalkınma Planı Kapsamında Tillo Kaymakamlığı bünyesinde Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söke TAYEM Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile Tillo İlçemizden 20 Genç Çiftçi 3-14 Aralık Tarihleri arasında Tarım ve Orman Bakanlığının imkanları ile Aydın İlinde Tarımsal Eğitim almak suretiyle Teknik ve Kültürel gezi yaptı.

Aydın,İzmir, Söke,Kuşadası,Didim ve Çevresini Gezen Genç Çiftçiler Ege Bölgesinin Tarihi ve Kültürel yapısı ile ilgili bilgiler edindi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Konuları Hakkında da bilgi alan Genç Çiftçiler Yeni Tarım Teknolojilerini ve Basınçlı Sulama Tekniklerini Öğrenme fırsatı yakaladı.

Söke Tarımsal Yayım ve Eğitim Merkezinin Tüm İmkanlarından faydalanan genç çiftçiler sportif faaliyetlerde bulundu.

Eğitim Koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Çağdaş Can Toprak Başkanlığında gerçekleştiren geziye Tillo İlçemize bağlı Köy ve Mahallerden Genç Çiftçiler katıldı. Tillo Kaymakamı Erkan Savar Genç Çiftçileri desteklediklerini ifade ederek bu çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.