Bu haber kez okundu.

Tillo'lu Genç Çiftçiler Aydın Yolunda
banner229

10. Kalkınma Planı Kapsamında Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söke TAYEM Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile Eğitim Koordinatörü Ziraat Mühendisi Çağdaş Can Toprak Başkanlığında Tillo İlçemizden 20 Genç Çiftçi 3-14 Aralık tarihleri arasında ücretsiz Aydin İlinde Tarımsal Eğitim almak suretiyle Teknik ve Kültürel gezi yapacak.

 Aydın, Söke,Kuşadası,Didim ve çevresini gezecek olan Genç Çiftçiler Bitkisel ve Hayvansal Üretim Konuları Hakkında bilgi alıp  yeni yerler keşfetme fırsatı yakalayacak.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar, teknik geziye katılacak Genç Çiftçileri  makamında ağırlayarak çiftçilere yeni tarım teknolojilerini öğrenme fırsatı bulacağını belirtip ikramlarda bulundu.

Ardından Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan'ı makamında ziyaret eden Genç Çiftçiler yapılan çalışmalar ile ilgili memnuniyetlerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirt 5 yıl önce

saçma sapan projeler dedevletin parası hep böyle boş işlere gidiyor ne yani bunlar gidip çiftçilik mi öğrenecek