Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç'tan Eğitim Kurumlarına Ziyaret
banner229

Siirt Vali Yardımcısı ve Tillo Kaymakamı Yunus Koç, ilçede bulunan ilk ve orta okulları ziyaret etti.

Kaymakam Koç, sırasıyla İsmail Fakirullah İmam Hatip Ortaokulu ve İbrahim Hakkı Orta Okulu'nu ziyaret etti.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, ziyarette bulunduğu okulların genel durumu, eksiklikleri, sorunları ve eğitim öğretim konusunda aksaklıklarla ilgili okul müdüründen ve öğretmenlerden bilgi aldı. Gezdiği okullarda Öğrencilerin soru çözümüne yardımcı olurken bilgisayar sınıflarını da ziyaret etti. 

Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam Koç, öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin dilek ve temennilerini dinledi, öğrencilere derslerine çalışmalarının yanında ders dışı boş zamanlarında kitap okumalarını çeşitli sportif faaliyetlere katılmalarını söyledi.

Okul ziyaretlerinde açıklama yapan Kaymakam Koç, geleceğin teminatı öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi adına bütün çalışmaları yapacaklarını, onların vatanına, milletine ve ailesine hayırlı birer evlat olmalarına katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle de sohbet eden Kaymakam Koç, "Eğitim öğretime çok önem veriyoruz. Öğretmenlerimiz onları hayata en iyi şekilde hazırlamaları gerekiyor. Bu bilinçle hareket edip en iyi eğitim ve öğretim hizmetini ilçemize sunacağız." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Sevinç 1 yıl önce

Allah senden binlerce kez razı olsun sayın kaymakam bey her zaman senden bahs ediyorum araştırıyorum seni bulamıyorum