Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar Başkanlığında Ekonomik Toplantı Yapıldı
banner229

Tillo Kaymakamı  Erkan Savar Başkanlığında, Belediye Başkanlığı, Elmalı İlce Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, köy ve mahalle muhtarları katılımı ile 2019 yılı 1. dönem ekonomik toplantısı gerçekleştirildi.

 Bu Kapsamda Tillo ve Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri icra ettikleri tarımsal faaliyetler ile ilgili sunum yaptı.

 Ardından Tillo Kaymakamı Erkan Savar, İlçede önemli bir katma değeri olan ürünlerin başında Siirt fıstığının geldiğini ve Siirt fıstığı yetiştiriciliğini desteklediklerini, ilçe merkezinde ve bağlı köylerde ekonomik gelir düzeyi düşük olan vatandaşların tarıma yönlendirmelerinin sağlanacağını ifade etti.

Köy ve Mahalle Muhtarları tarımsal faaliyetlerden memnun olduklarını belirterek Üretime katkı sunacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.